...

Feed To Fit

F2F Back to the Base

This unique blend of expertise from Adda Uwais in nutrition and Darlene in physical fitness creates a holistic approach towards your health and wellness goals. Their combined knowledge ensures that not only are you getting the most effective dietary advice tailored to your needs, but also the appropriate exercise routines to complement your diet. This synergy of diet and fitness coaching is designed to guide you step by step, transforming your lifestyle in a sustainable and enjoyable way, ultimately leading you to regain the body size you’ve always wanted. With their support, you’ll learn how to balance your meals, understand nutritional values, and engage in exercises that are both effective and enjoyable, ensuring lasting results.

30 Days Online Coaching

How can the F2F BACK TO THE BASE program help you?

In this 31-days program, you will get:

Feed to Fit Challenge

Announcing the Winner of our Feed to Fit Challenge! Held from 10th November to 10th December 2022, our challenge was an exciting journey for all participants who embarked on a transformative path towards achieving their ideal body shape and weight. Through real diet knowledge and proper exercise guidance provided by our experienced coaches, our challengers pushed their limits and made significant strides in their fitness journeys. Today, we celebrate the remarkable achievements of everyone who participated and especially congratulate our winner who has shown exceptional dedication and progress. Your hard work and commitment are truly inspiring!

WINNER NO 1

Kak Nor
Puncak Alam
Fesyen designer
Nangis tengok results kak nor…patutlah menang program back to the base 01 ni. Masa kak nor mula2 datang jumpa AU dulu macam2 masalah kesihatan yang kak nor alami hingga membatas kan kak nor susah nak jaga makan tapi alhamdulillah dengan ada nya program coaching @feed2fit_academy back to the base ni kak nor telah hilang 11.30 kg dalam masa 31 hari.
Sangat diluar jangka…tapi tidak mustahil sebab kak nor antara peserta yang sangat berdisiplin buat apa yang coach suruh. Menu diet kak nor pun yang paling creative sampai peserta lain jadikan dia idola…dari xpandai masak masakan diet jadi pandai…terbaik lah kak nor…terima kasih kerana sayang diri sendiri dan terima kasih kerana ambil tindakan utk ubah gaya pemakanan. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

WINNER NO 2

Aizuddin 
Wangsa Melati
Printing
Favourite makanan Din adalah makan nasi dengan ikan patin masak tempoyak. Tapi Din sedar dia kena mula buat sesuatu bila berat dah mula cecah 110++ kg ni. Din mula rasa berat nak melangkah dan mengah bila buat kerja banyak.
 
Tahniah Din sebab berani ambil langkah utk ubah gaya pemakanan dan mula buat senaman. Allahuakhbar SubhanAllah kami di @feed2fit_academy hanya bimbing dan support sebaik mungkin utk para peserta ubah gaya pemakanan selebihnya terpulang kpd tindakan peserta itu sendiri.
 
Tahniah sekali lagi Din memang hilang 10kg dlm tempoh program back to the base berlansung. Teruskan jaga diet dan senam hingga capai berat ideal.

WINNER NO 3

Puan Mastura
Seremban
Tempat ketiga jatuh kepada puan Mastura dari Seremban. Walaupun jauh tidak menghalang puan  Mastura utk belajar cara pemakanan dan senaman yang betul dengan AU dan coach Darlyn. Alhamdulillah tahniah puan sebab sangat berdisiplin jaga makan dan buat senaman.
 
InshAllah perlukan lagi 2 bulan utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

WINNER NO 4

Tuan Huzaimi
Puchong
Oem specialist
Terbaik Tuan Huzaimi dan wife datang jumpa AU nak coaching bersama2 dengan wife dia puan Illiani. SubhanAllah terbaik. Pilih jalan nak ubah gaya pemakanan…tahniah sekali lagi. 
 
InshAllah sedikit masa lagi utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

WINNER NO 5

Tuan Amirzali
Kajang
Pesara Askar
Terbaik tuan Amir dan wife puan Lin…sama sama ubah gaya pemakanan. Alhamdulillah dan tahniah tuan Amir kerana ambil langkah utk ambil tindakan. Faktor usia antara penyebab metabolism kita jadi slow dan jangan tunggu dah berumur baru nak mula diet. Masa tu boleh tapi progress akan jadi sangat perlahan dan kita akan cepat give up.
 
InshAllah perlukan sedikit masa lagi utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

WINNER NO 5

Nik Nurul Amira
Puncak Alam
Kerja sendiri
Finally pemenang terakhir challenge kali ini….tahniah cik puan Amira. Cuba tengok sebelum muka dia bulat nya ya Allah. Selepas tu dah runcing muka…alhamdulillah…tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana sayang diri sendiri terima kasih kerana ambil langkah utk ubah diri jadi lebih sihat. Terbaiklah
 
InshAllah perlukan sedikit masa lagi utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

Eatslim Korban Challenge

Announcing the Winner of our Korban Challenge! Held from 24th June 2020 to 22th July 2020, The EatSlim Korban Challenge offered an exhilarating experience for all who joined, leading them on a transformative journey to attain their desired body shape and weight. Armed with authentic dietary insights and expert exercise advice from our seasoned coaches, participants stretched beyond their comfort zones, achieving remarkable progress in their fitness quests. We take this moment to applaud the extraordinary accomplishments of all our participants, with a special congratulations to our winner, whose outstanding perseverance and progress have been nothing short of inspiring. The dedication and hard work displayed by everyone are genuinely motivational!
RAHIQUE, WANGSA MAJU
Hilang 8kg dalam masa sebulan EatSlim Korban Challenge. Dengan nota dan bimbingan daripada Coach Adda, saya lebih berdisiplin dan sediakan juadah menu keto dari rumah dengan bantuan makanan EatSlim lagi lagi Chacha Sauce dan juga Premix EatSlim lebih mudahkan kerja saya memasak menu keto sendiri.”
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.