F2F - FEED TO FIT

Dapatkan bentuk badan dan berat badan ideal dengan mudah dan berkesan dengan hanya ilmu diet sebenar serta bimbingan senaman yang betul daripada coach yang berpengalaman 🤩

Pemenang Challenge Feed-To-Fit

Pemenang No. 1

Kak Nor
Puncak Alam
Fesyen designer

Nangis tengok results kak nor…patutlah menang program back to the base 01 ni. Masa kak nor mula2 datang jumpa AU dulu macam2 masalah kesihatan yang kak nor alami hingga membatas kan kak nor susah nak jaga makan tapi alhamdulillah dengan ada nya program coaching @feed2fit_academy back to the base ni kak nor telah hilang 11.30 kg dalam masa 31 hari.
Sangat diluar jangka…tapi tidak mustahil sebab kak nor antara peserta yang sangat berdisiplin buat apa yang coach suruh. Menu diet kak nor pun yang paling creative sampai peserta lain jadikan dia idola…dari xpandai masak masakan diet jadi pandai…terbaik lah kak nor…terima kasih kerana sayang diri sendiri dan terima kasih kerana ambil tindakan utk ubah gaya pemakanan. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

Pemenang No. 2

Aizuddin
Wangsa Melati
Printing

Favourite makanan Din adalah makan nasi dengan ikan patin masak tempoyak. Tapi Din sedar dia kena mula buat sesuatu bila berat dah mula cecah 110++ kg ni. Din mula rasa berat nak melangkah dan mengah bila buat kerja banyak.
 
Tahniah Din sebab berani ambil langkah utk ubah gaya pemakanan dan mula buat senaman. Allahuakhbar SubhanAllah kami di @feed2fit_academy hanya bimbing dan support sebaik mungkin utk para peserta ubah gaya pemakanan selebihnya terpulang kpd tindakan peserta itu sendiri.
 
Tahniah sekali lagi Din memang hilang 10kg dlm tempoh program back to the base berlansung. Teruskan jaga diet dan senam hingga capai berat ideal.

Pemenang No. 3

Puan Mastura
Seremban

Tempat ketiga jatuh kepada puan Mastura dari Seremban. 👏🎉🎊. Walaupun jauh tidak menghalang puan  Mastura utk belajar cara pemakanan dan senaman yang betul dengan AU dan coach Darlyn. Alhamdulillah tahniah puan sebab sangat berdisiplin jaga makan dan buat senaman.
 
InshAllah perlukan lagi 2 bulan utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

Pemenang No. 4

Tuan Huzaimi
Puchong
Oem specialist

😍😍 Terbaik Tuan Huzaimi dan wife datang jumpa AU nak coaching bersama2 dengan wife dia puan Illiani. SubhanAllah terbaik. Pilih jalan nak ubah gaya pemakanan…tahniah sekali lagi. 🎊😍
 
InshAllah sedikit masa lagi utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

Pemenang No. 5

Tuan Amirzali
Kajang
Pesara Askar

Terbaik tuan Amir dan wife puan Lin…sama sama ubah gaya pemakanan. 🎉🎊 Alhamdulillah dan tahniah tuan Amir kerana ambil langkah utk ambil tindakan. Faktor usia antara penyebab metabolism kita jadi slow dan jangan tunggu dah berumur baru nak mula diet. Masa tu boleh tapi progress akan jadi sangat perlahan dan kita akan cepat give up.
 
InshAllah perlukan sedikit masa lagi utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

Pemenang No. 5

Nik Nurul Amira
Puncak Alam
Kerja sendiri

Finally pemenang terakhir challenge kali ini….tahniah cik puan Amira 🎊😍. Cuba tengok sebelum muka dia bulat nya ya Allah. Selepas tu dah runcing muka…alhamdulillah…tahniah sekali lagi dan terima kasih kerana sayang diri sendiri terima kasih kerana ambil langkah utk ubah diri jadi lebih sihat. Terbaiklah
 
InshAllah perlukan sedikit masa lagi utk dapat berat ideal. AU hanya bimbing dan bagi motivation sahaja. Selebihnya terpulang pada diri sendiri nak buat atau tidak.

Pemenang No. 6

Pemenang No. 7

Pemenang No. 8

Pemenang No. 9

Pemenang No. 10

Pemenang No. 11

Pemenang No. 12

Pemenang No. 13

Pemenang No. 14

Pemenang No. 15

Online coaching selama 30 hari

Meal Plan

Bodyweight training

Fast results dan terbukti

Bagaimana programme F2F BACK TO THE BASE ini boleh membantu anda?

  • Group support secara online.
  • Pembentukan mindset yang betul
  • Pelan pemakanan dan pendidikan tentang nutrisi dan pemakanan.
  • Senaman bersama coach berpengalaman secara Live melalui aplikasi zoom dari rumah anda.
  • Kumpulan sokongan terbaik 
Program yang berlansung selama 31 hari ini anda akan dapat

#1. Pantauan bimbingan secara online group telegram

#2. Meal plan diet lengkap diberikan secara percuma selama 30 hari

#3. Pantauan rate portion rekod pemakanan setiap hari

#4. Module 80% jaga diet dan 20% jaga senaman

#5. Ebook secara percuma

#6. T-shirt atau apron exclusive percuma

Gabungan diet coach Adda Uwais dan fitness coach Darlene akan bantu anda kembalikan size badan yang anda idamkan 🤩

Yuran hanya rm350

Eh nanti dulu early bird akan dapat harga promo iaitu RM300 sahaja 😍 woow ke wow.

Pendaftaran kini dibuka sehingga 05 NOVEMBER 2020

Klik link dibawah utk daftar program

https://bit.ly/2Kc5gBw

https://bit.ly/2Kc5gBw

https://bit.ly/2Kc5gBw

RAHIQUE, WANGSA MAJU

VIDEOGRAPHER

HILANG 8KG DALAM MASA SEBULAN EATSLIM KORBAN CHALLENGE

DENGAN NOTA DAN BIMBINGAN DARIPADA COACH ADDA, SAYA LEBIH BERDISIPLIN DAN SEDIAKAN JUADAH MENU KETO DARI RUMAH DENGAN BANTUAN MAKANAN EATSLIM LAGI LAGI CHACHA SAUCE DAN JUGA PREMIX EATSLIM LEBIH MUDAHKAN KERJA SAYA MEMASAK MENU KETO SENDIRI.

CIKGU DZUL, PERLIS

GURU

HILANG 7.6KG DALAM CABARAN EATSLIM RAMADHAN CHALLENGE SELAMA SEBULAN

GAYA PEMAKANAN SIHAT LEBIH TERATUR DAN KRETIF DALAM MEMASAK MENU KETO DIRUMAH, WALAUPUN SIBUK DENGAN TUGAS SEBAGAI CIKGU TIDAK MENGHALANG CIKGU DZUL BUAT MEAL PREP SENDIRI DIRUMAH DENGAN BANTUAN MAKANAN EATSLIM TERSANGATLAH MUDAH.